Vendéglátásszervező

  ◦ Nappali vagy esti tagozaton
  ◦ Diákigazolvány kérhető
  ◦ Teljesen ingyenes szakmai képzés
  ◦ Második szakmaként is ingyenes
  ◦ Szakirányú felsőoktatási továbbtanulás esetén pluszpont
  ◦ A képzési idő: 
    ▪ vendéglátóipar ágazaton végzettek számára 1 tanév
    ▪ gimnáziumi érettségivel, vagy nem vendéglátóipar ágazati érettségi bizonyítvánnyal rendelkezőknek 2 tanév

A vendéglátásszervező olyan szakember, aki magas szinten a legkorszerűbb szakmai és gazdálkodási ismeretekkel rendelkezik. Ellátja a vendéglátó vállalkozások üzemeltetéséhez szükséges feladatokat. A vendéglátó egységekben irányítási, szervezési és ellenőrzési feladatokat végezhet. Megoldja az árubeszerzés, raktározás, termelés, értékesítés és a szolgáltatás folyamata során felmerülő feladatokat.
Kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát és kapcsolatot tart, akár idegen nyelven is a vendégekkel és a partnerekkel.
Összefüggő szakmai gyakorlati foglalkozásokon a kisebb vendéglátó egységektől, a nagyobb szállodaláncokig és dunai éttermekben és rendezvényeken vesznek részt a tanulók.
Iskolánk jól felszerelt tanműhelyekkel, tankonyhával, pincér teremmel és cukrászműhellyel rendlekezik.
Kiemelt partnereink: Sailor és Európa hajók, La Guna Mori Sushi Étterem, La Guna Pizzéria, Kárpátia Étterem, Múzeum Kávéház, Trófea Étteremhálózat, Novotel és Sofitel szállodák.
Tantárgyak: Gazdálkodási ismeretek, Üzletvezetés és marketing, Élelmiszer ismeret, élelmiszerbiztonság, Vendéglátó ételkészítés, Vendéglátó kereskedelem, Felszolgálás, Idegen nyelv.