Online-Beiratkozás

Beiratkozás

Kérjük a beiratkozási űrlap kitöltése előtt olvassa el a tájékoztatót, amelyet ITT talál.

Iskolánban a kialakult járványhelyzet miatt a beiratkozás online történik. A felvételt nyert diákok belépéshez használják az OM azonosítójukat (felhasználónév) és a születési dátumot írásjelek nélkül (jelszó pl.: 20050101).

Az online felület a beiratkozási időszakban elérhetővé válik.

Beiratkozni csak a beiratkozási időszakban lehet 2021. június 18. 0:00-tól 2021. június 24. 23:59-ig. Amennyiben a beiratkozást már megkezdte a tanuló, de valamilyen probléma miatt (nem megfelelő BTM, SNI határozat csatolása, nem jól látható iratok stb.) mégsem sikeres a beiratkozás, úgy az folytatható 2021. június 24-e után is. Ilyen esetben Kollégáink mindig jelzik, hogy mely adatokat kell még megadni, ami után a beiratkozási űrlapot újra teljes egészében ki kell tölteni és a dokumentumokat újra csatolni.

Az űrlap kitöltésekor megadott e-mail címekre küldi iskolánk az értesítést a beiratkozási szándék befogadásáról, a sikeres beiratkozásról, valamint a hiányosságok pótlásának határidejéről is. A tanulói jogviszony azon a napon veszi kezdetét, amikor Kollégáink ellenőrizték az adatok hitelességét és egy e-mailt küldenek a Sikeres beiratkozásról. Előfordulhat, hogy ez két-három munkanapot is igénybe vesz.

A beiratkozás megkezdéséhez kattintson a képre, vagy IDE.