3/11. szpc

OsztályCsoportTantárgyTanárGoogle tanterem
Kurzuskód
3.11.szpcszakácsételkészítési ismeretek elméleteKiss Brigitta Mónika5sciewy
3.11.szpcszakácsételkészítési ismeretek gyakorlataKiss Brigitta Mónikavj2dg3b
3/11szpcÁltalános élelmiszerismeretAsztalos Mónikalpzcrk6
3/11szpc3/11szpc angolAngol nyelvMelegh Irénrbxc2ab
3/11szpc3/11szpc cugyak1Cukrász szakmai gyakorlatHomlok Jánosq56zgt7
3/11szpc3/11szpc cuCukrász szakmai ismeretekHomlok Jánosq56zgt7
3/11szpc3/11szpc piFelszolgálásVincze László Jánosto4o3eq
3/11szpc3/11szpc piFelszolgálás gyakorlatVincze László Jánoscqtpj54
3/11szpc3/11szpc németFoglalkoztatás I.Fekete Zitatcpucmi
3/11szpc3/11szpc angolFoglalkoztatás I.Holló István Tamásl3c5vim
3/11szpcFoglalkoztatás II.Asztalos Mónikadgbyxx2
3/11szpc3/11szpc refHit és erkölcstanNyeső Ágnesiian4nc
3/11szpc3/11szpc katHit és erkölcstanVarga Attilagllbooz
3/11szpcInformatikaKeszeg Boglárkagrpmauy
3/11szpc3/11szpc németNémet nyelvFekete Zitajrivdqt
3/11szpcOsztályközösség-építő ProgramAsztalos Mónika63kmfxs
3/11szpcTestnevelésSzékely Józsefavkgndx
3/11szpcVendéglátó gazdálkodásNagy Istvánvlymrjc