Online-Beiratkozás

Beiratkozás

Kérjük a beiratkozási űrlap kitöltése előtt olvassa el a tájékoztatót, amelyet ITT talál.

Iskolánban a kialakult járványhelyzet miatt lehetőség van online beiratkozásra. A felvételt nyert diákok és szüleik levélben kapták meg a szükséges információkat, amelyeket hamarosan weblapunkon is megtekinthetnek a felhasználónév és a jelszó kivételével.

Az online felület elérhető a http://apaczaikozepiskola.hu/bes linken keresztül.

Beiratkozni csak a beiratkozási időszakban lehet 2020. június 22. 0:00-tól 2020. június 24. 23:59-ig. Amennyiben a beiratkozást már megkezdte a tanuló, de valamilyen probléma miatt (nem megfelelő BTM, SNI határozat csatolása, nem jól látható iratok stb.) mégsem sikeres a beiratkozás, úgy az folytatható 2020. június 24-e után is. Ilyen esetben Kollégáink mindig jelzik, hogy mely adatokat kell még megadni, ami után a beiratkozási űrlapot újra teljes egészében ki kell tölteni és a dokumentumokat újra csatolni.

Az űrlap kitöltésekor megadott e-mail címekre küldi iskolánk az értesítést a beiratkozási szándék befogadásáról, a sikeres beiratkozásról, valamint a hiányosságok pótlásának határidejéről is. A tanulói jogviszony azon a napon veszi kezdetét, amikor Kollégáink ellenőrizték az adatok hitelességét és egy e-mailt küldenek a Sikeres beiratkozásról. Előfordulhat, hogy ez két-három munkanapot is igénybe vesz.

Jelentkezés

Amennyiben valaki nem a hagyományos felvételi eljáráson keresztül választott iskolát és szeretne hozzánk beiratkozni, annak először jelentkeznie kell a http://apaczaikozepiskola.hu/bes oldalon a Jelentkezés gombra kattintva ki kell tölteni az űrlapot, csatolni a szükséges iratokat, amelyeket iskolánk vezetősége elbírál és értesítést küld a beiratkozás lehetőségéről.